fbpx

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Σφραγίζει το εισιτήριο η Ένωση

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Σφραγίζει το εισιτήριο η Ένωση

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (17:30, Cosmotesport 2) από τον Πανσερραϊκό σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην «Opap Arena».

Ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα αφού εκτός από τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής και τους Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Αντίθετα υπολογίζονται κανονικά οι Γαλανόπουλος και Σιντιμπέ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα θαύμα ώστε να περάσουν εκείνοι στα ημιτελικά και ουσιαστικά παίζουν για την εμπειρία. Στην αποστολή είναι Τάσος Αυλωνίτης και Πασχάλης Στάικος, ενώ εκτός έμειναν Αλί Μπαμπά και Τέλης Καρασαλίδης.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο