fbpx

Άρης-Ολυμπιακός: «Μάχη» με φόντο τα ημιτελικά

Άρης-Ολυμπιακός: «Μάχη» με φόντο τα ημιτελικά

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Cosmote Sports).

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της σημερινής βραδιάς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι κίτρινοι θέλουν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή και να περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού αλλά ο Άλαν Πάρντιου καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς τους Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδης.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λούις Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Στην πλευρά του Ολυμπιακού ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Ραμόν αφού ο Ρέαμπτσιουκ με τον Μαρσέλο έμειναν εκτός αποστολής.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ροντινέι, Ντόη, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο