fbpx

Ολυμπιακός Β’-Ηρόδοτος 4-0: Διέλυσαν τους Κρητικούς και ανεβαίνουν οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός Β’-Ηρόδοτος 4-0:  Διέλυσαν τους Κρητικούς και ανεβαίνουν οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός Β’ πάτησε με 4-0 τον Ηρόδοτο στο Ρέντη για τη 12η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2 σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση 25 λεπτών αφού οι άνθρωποι του Ηροδότου παρέδωσαν αργά στον διαιτητή της αναμέτρησης, Βάτσιο, τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Το ματς:
Ο Ολυμπιακός Β’ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, έχοντας την κατοχή και κυκλοφορώντας την μπάλα έξω από την περιοχή του Γκόλοβιτς.

Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε το γκολ στο 25′ όταν ο Βλαχομήτρος νίκησε με όμορφο σουτ τον 23χρονο Σέρβο τερματοφύλακα για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βλαχομήτρος με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες δεν κατέβασαν ταχύτητες και στο 55′ ο Αλιασίμ Μπα να έγραψε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν να κυκλοφορήσουν κυκλοφορήσει την μπάλα όμως ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμα ένα γκολμ, με τον Κεραμίδα στο 71ο λεπτό και έφτασε στο 4-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72′ Αλνασάρι), Μαρίνος (46’Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46′ Μπα), Καράκουτης (56′ Κωστούλας).
Ηρόδοτος (Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίβ, Χαϊκάλης, Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο