fbpx

Εμπαπέ ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο

Εμπαπέ ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο

O 24χρονος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο ακριβότερος παίκτης στον κόσμο με εκτιμώμενη αξία 210 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η τελευταία ανάλυση του Football Benchmark.

Ο Γάλλος, είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ τόσο στην Ligue 1 όσο και στο Champions League και του απονεμήθηκε το «Χρυσό Παπούτσι» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ως πρώτος σκόρερ του τουρνουά, αφού σημείωσε οκτώ γκολ, και το χατ-τρικ στον τελικό εναντίον της Αργεντινής. Παραμένει ο μοναδικός παίκτης του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που χρήζει αναφοράς είναι ότι και οι 10 ακριβότεροι παίκτες στον κόσμο είναι κάτω των 25 ετών. Το φαινόμενο από τη Νορβηγία, Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο top 10 με αξία 178 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκεται σε πορεία για μια σεζόν ρεκόρ, έχοντας ήδη σκοράρει 25 γκολ στα μισά της σεζόν της αγγλικής Premier League, ένα επίτευγμα που επηρεάζει την εκτιμώμενη χρηματιστηριακή του αξία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο