fbpx

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Πράξη δεύτερη

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Πράξη δεύτερη

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (19:30) στη Λεωφόρο, στο μεγάλο ντέρμπι για τη 19η αγωνιστικής στη Super League.

Μετά το ματς του Κυπέλλου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ παίζουν ξανά απόψε (19:30, Cosmote Sports) στο δεύτερο από τα τρία ματς της σειράς.

Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη κορυφή με διαφορά ασφαλείας και ταυτόχρονα να πάρουν ψυχολογία για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο κύπελλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τον τραυματία Μάγκνουσον, αλλά και τον Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση όμως οι Σπόραρ και Μπερνάρ βρίσκονται κανονικά σε αυτή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του επί του αντιπάλου του μετά τη νίκη με 2-0 στο κύπελλο και να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή.

Ο Δικέφαλος θα έχει να διαχειριστεί τις ίδιες απουσίες που είχε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο, με τους Τσαούση, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς να μένουν στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο