fbpx

Λεβαδειακός-Λαμία: Ματς «εξάποντο»

Λεβαδειακός-Λαμία: Ματς «εξάποντο»

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Λαμία στις 17:00 για την 19η αγωνιστική της Super League με τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

Ντέρμπι Βοιωτίας και παραμονής έχει σήμερα το μενού της 19ης αγωνιστικής της Super League. Λεβαδειακός και Λαμία σε ματς «εξάποντο» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την παραμονή στη κατηγορία.

Η ομάδα της Λειβαδιάς βρίσκεται στην 12η θέση με 12 βαθμούς και είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Γιάσμινκο Βέλιτς παρά τις πολλές απουσίες που έχει είδε τους Βινίσιους και Σακό να προλαβαίνουν και να μπαίνουν στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό.

Αντίθετα η Λαμία είναι προτελευταία στο +3 από τον Ιωνικό και με νίκη στο σημερινό ματς βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην εικοσάδα και τον 26χρονο Λευκορώσο αμυντικό Αλεξάνταρ Πάβλοβετς ενώ εκτός έμειναν οι Αντέτζο και Ασκόφσκι.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Ρόμανιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο