fbpx

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Xωρίς νικητή το ντέρμπι της ουράς

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Xωρίς νικητή το ντέρμπι της ουράς

Το ντέρμπι της παραμονής δεν ανέδειξε νικητή, καθώς ο Λεβαδειακός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Λαμία (0-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έτσι «πέταξαν» δύο βαθμούς. Οι Βοιωτοί είναι στη 12η θέση της ΣΛ1 με 13 βαθμούς, ενώ ο αντίπαλος τους έχει πλέον 12 βαθμούς.

Το παιχνίδι της Λιβαδειάς είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 6’ ο Παναγιώτου γέμισε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Σαράνοφ βγήκε και «καθάρισε» τη φάση.

Στο 13’ ο Τόρο έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, σούταρε, όμως και πάλι ο γκολκίπερ της Λαμίας ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 19’ ακούστηκε μήνυμα από τα μεγάφωνα του γηπέδου για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, που έχασε πριν ένα χρόνο τη ζωή του στα 19 του εξαιτίας οπαδικής εγκληματικής βίας.

Στο 32’ ο Νούνιες από δεξιά άλλαξε παιχνίδι στα αριστερά, αλλά ο Ρόμανιτς έκανε αδικαιολόγητα βεβιασμένο σουτ πριν πατήσει στην περιοχή του Λεβαδειακού, το οποίο ήταν άστοχο.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σαράνοφ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 36’. Λίγο κάτω από το κέντρο ο Μεχία με εκτέλεση φάουλ γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, ο Μουτίνιο έκανε την υποδοχή, η μπάλα κατέληξε στον Βινίσιους, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά με τον Σαράνοφ να αποσοβεί τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση.

Δύο λεπτά αργότερα οι Βοιωτοί έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Δούμτσιος σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ήταν άστοχος.

Απείλησε

Η Λαμία απείλησε στην ουσία για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 62’. Μετά από σέντρα του Αμπαντά από αριστερά, την κεφαλιά υπό πίεση έπιασε ο Τσιλούλης με την μπάλα να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

Οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ και γι’ αυτό πίεζαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Ο Λεβαδειακός έχασε και τρίτη σημαντική ευκαιρία στο 66’ όταν ο Λούαλουα με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Σαράνοφ, ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο 70’ σέντρα – σουτ του Σλίβκα, ο Στογιάνοβιτς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ στο 76’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζημόπουλος εντελώς αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Γκολ:
Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Μεχία, Παναγιώτου/ Μπεχαράνο, Αμπαντά
Δοκάρι: 66’ Λούαλουα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Παναγιώτου, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Μεχία (56’ Νταμπό), Νικάς, Βρακάς, Τόρο (60’ Λούαλούα), Μουτίνιο, Δούμτσιος (90’ Σακό).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμπαντά, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (84’ Μαρτίνεθ), Ρόμανιτς (84’ Ντε Βινσέντι), Νούνιες (77’ Τζανδάρης), Βέργος (65’ Μανούσος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο