fbpx

Κωνσταντέλιας: «Έφυγε η κατάρα…» (vid)

Κωνσταντέλιας: «Έφυγε η κατάρα…» (vid)

Στην… «κατάρα» που τον καταδίωκε σχετικά με το γκολ αναφέρθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο MVP του ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Έφυγε η κατάρα του να μην σκοράρω, πάντα μ’ αρέσει να βοηθάω την ομάδα, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε σήμερα, ήδη σκέφτομαι το επόμενο ματς εδώ την Πέμπτη και συγκεντρωνόμαστε εκεί. Σήμερα μας ζητήθηκε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή, απορροφήσαμε την πίεση και μετά κοιτάξαμε να κερδίσουμε το ματς».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8yMi8yMC8yNF8yNF82M2NkOWI3ODUwM2RmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M23S”,”uploadDate”:”2023-01-22T20:25:25.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpz00jw2alap”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο