fbpx

Γιοβάνοβιτς: «Φυσιολογικό το αποτέλεσμα» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Φυσιολογικό το αποτέλεσμα» (vid)

Δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δήλωσε πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήρθε φυσιολογικά, βάσει της εικόνας της ομάδας του.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» παραδέχθηκε την προβληματική ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟ και τόνισε πως οι παίκτες του δεν έκαναν όσα έπρεπε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι το δικό μας. Αρκετά προβληματικό και ανασταλτικά και με την μπάλα. Μπορούσαμε να το διορθώσουμε και να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε αδράνεια στην άμυνα, κάτι που δεν μας συνηθίζει. Φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας μας στον αγωνιστικό χώρο».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8yMi8xOS8zMl8yMV82M2NkOGY0NTg5ZGQyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT49S”,”uploadDate”:”2023-01-22T19:33:12.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpyywpnbwxz5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο