fbpx

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Στο Περιστέρι για να μπει σε τροχιά τίτλου

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Στο Περιστέρι για να μπει σε τροχιά τίτλου

Στο Περιστέρι κλείνει η 19η αγωνιστική της Superleague αφού στις 20:30 (Νovasports) Ατρόμητος και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Νίκη για να παραμείνει σε τροχιά εξάδας θέλει ο Ατρόμητος κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ με τον Κρις Κόλμαν να έχει να διαχειριστεί αρκετά αγωνιστικά θέματα αφού οι Μαυρομάτης και Κλωναρίδης έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα είδε τους Κούεν και Μάριτς να επιστρέφουν και τους συμπεριέλαβε κανονικά για το αποψινό ματς.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός έχει μπει σε τροχιά τίτλου και με το ακουστικό στο ντέρμπι θα δει πόσο απέχει από την κορυφή με την ομάδα του Μίτσελ να μην έχει στην αποστολή της τους τραυματίες Ρέτσο και Μαρσέλο.

Οι αποστολές:
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Ολυμπιακός: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο