fbpx

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στο Περιστέρι

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1: Μπλόκο στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό (1-1) στη 19η αγωνιστική της Super League με τους Πειραιώτες να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή.

Παράλληλα μεγάλωσε η απόσταση τους από την ΑΕΚ στους 5 βαθμούς, ενώ τους έπιασε ο ΠΑΟΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στο ματς κι έδωσε δικαιώματα στον Ατρόμητο που στο τρίλεπτο 12’-14’ έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Στο 12’ ο Στρούγγης με προβολή από κοντά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σώζοντας την ομάδα του, ενώ στο 14’ ο Ρομπάιγ πλάσαρε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Οι δύο ευκαιρίες του Ατρομήτου «ξύπνησαν» κάπως τον Ολυμπιακό που στο 24’ έκανε την πρώτη τελική του στο ματς με τον Μπιέλ που απείλησε για πρώτη φορά. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» υποχρέωσαν τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο, είχαν καλά σουτ με τους Φορτούνη και Χάμες αλλά κλασική ευκαιρία δεν βρήκαν.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλά οργανωμένοι πίσω ενώ κατάφεραν και εγκλώβισαν τον Χουάνγκ και μείωσαν κατά πολύ τους κινδύνους προς την εστία τους.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε ορμητικός στο παιχνίδι και απείλησε από νωρίς με τους Μπακαμπού (47’), Εμβιλά (49’) και Χάμες (52’). Οι «ερυθρόλευκοι» επέμειναν και στο 54’ από πάσα του Μπιέλ ο Μπακαμπού με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε το σουτ του Χάμες και μετά το 60’ ο Ατρόμητος αποφάσισε να βγει μπροστά και να αφήσει τον παθητικό ρόλο που είχε στο παιχνίδι.

Και αφού στο 61’ η κεφαλιά του Χατζηισαΐα σταμάτησε στο δοκάρι του Πασχαλάκη, στο 64’ ο Ρομπάιγ έβγαλε με καταπληκτική κάθετη πάσα τον Φριτζόνσον στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού ο οποίος με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν ξανά και βγήκαν πάλι την επίθεση αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι στο 81’. Σέντρα του Ντε Μποκ, κεφαλιά του Ροτάριου και ο Φριτζόνσον με προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 90’ μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια ο Χάμες έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε την εστία του.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Ροντινέι, Ντε Μποκ, Μασούρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Φριτζόνσον (82’ Κωτσόπουλος), Ροτάριου, Ρομπάιγ (87’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82’ Τζοβάρας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χουάνγκ (69’ Γκάρι), Μπιέλ (84’ Σαμασέκου), Χάμες, Φορτούνης (46’ Μασούρας), Μπακαμπού (59’ Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο