fbpx

Αλμέιδα: «Ο Ιωνικός είχε καλό σχέδιο, αλλά τα παιδιά έπαιξαν με πάθος» (vid)

Αλμέιδα: «Ο Ιωνικός είχε καλό σχέδιο, αλλά τα παιδιά έπαιξαν με πάθος» (vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά τη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί του Ιωνικού στάθηκε στο πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ο αντίπαλος είχε καλό σχέδιο. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, δείξαμε ψυχραιμία και όπως είπαμε στο ημίχρονο το γυρίσαμε. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και αγάπη και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Κάναμε λάθη, χάναμε στο κέντρο τη μπάλα, δηλαδή όσα δε θέλαμε να κάνουμε τα κάναμε. Στην επανάληψη η ομάδα εφάρμοσε το πλάνο και έκαναν όλοι τη διαφορά».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8yMi8xNi8xNV81NV82M2NkNjEzYjZmNDgxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M33S”,”uploadDate”:”2023-01-22T16:15:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpyup4eqxck1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο