fbpx

Super League 2-12η Αγωνιστική-Β’ Όμιλος: Στην Κρήτη η Κηφισιά, ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη – Το πανόραμα

Super League 2-12η Αγωνιστική-Β’ Όμιλος: Στην Κρήτη η Κηφισιά, ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη – Το πανόραμα

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για το Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Η πρωτοπόρος Κηφισιά ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τα Χανιά ενώ ο Απόλλων Σμύρνης που ακολουθεί περιμένει την Athens Kallithea FC.

Ούσα η μοναδική ομάδα σε όλη τη Super League 2 που έχει διατηρήσει το απόλυτο μέχρι στιγμής, με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Κηφισιά επισκέπτεται τα Περιβόλια για το παιχνίδι κόντρα στα αξιόμαχα Χανιά που, τουλάχιστον εντός έδρας, αποτελούν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Απώλεια βαθμών της ομάδας του Γιώργου Πετράκη θα περιμένει ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που είναι στο -1 από την κορυφή αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα, φιλοξενεί τη δυνατή Athens Kallithea FC, η οποία, όμως, μακριά από το Ελ Πάσο εμφανίζει… αρρυθμίες.

Οι δυο ομάδες της Πελοποννήσου αγωνίζονται εντός έδρας. Η μεν Παναχαϊκή, έπειτα από τη βαριά ήττα από την Κηφισιά, υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ που δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Η δε Καλαμάτα, που έρχεται από την ήττα από την Athens Kallithea FC(2-1) και την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου, συγκρούεται με την Προοδευτική που δίνει μάχη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο «Π.Ι. Βαρδινογιάννης» η προτελευταία Επισκοπή αναμετράται με τον ΟΦ Ιεράπετρας, σε ένα ακόμα ντέρμπι της Κρήτης, που έχει ξεκάθαρο φαβορί τους φιλόδοξους φιλοξενούμενους. Τέτοιο, φαβορί δηλαδή, είναι και η Ηλιούπολη που φιλοξενεί τον ουραγό – και δίχως βαθμό ακόμη – ΠΑΟ Ρουφ ενώ τη δεύτερη σερί νίκη του ευελπιστεί να πετύχει ο Ολυμπιακός Β’ που υποδέχεται στου Ρέντη τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

14:45 | Καλαμάτα ΠΣ – Προοδευτική
14:45 | Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

14:45 | ΑΟ Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας
14:45 | Χανιά – Κηφισιά ΑΕ
14:45 | Ηλιούπολης, Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

15:15 | Απόλλων Σμύρνης – Athens Kallithea FC ΕΡΤ3

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

14:45 | Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος

Ρεπό: Αιγάλεω ΑΟ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο