fbpx

Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0: Ματς «Χ»ωρίς ουσία και μοίρασμα βαθμών

Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0: Ματς «Χ»ωρίς ουσία και μοίρασμα βαθμών

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν βαθμό και να μείνουν πίσω στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο Anfield με σκοπό να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν την νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο 4′ ο Τιάγκο Σίλβα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Χάβερτς βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η επόμενη σχετικά καλή φάση ήταν στο 32ο λεπτό με ένα σουτ του Μπαντασίλ που βρήκε πάνω στον Άλισον. Από εκεί και μετά δεν υπήρξε κάποια φάση που να χρήζει σημείωσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι απείλησε πάλι στο 58’ με τον Ζίγιεχ, αλλά σούταρε ψηλά και στο 65’ ο Μιχάιλο Μούντρικ, έχασε την πρώτη του ευκαιρία ως παίκτης των Μπλε με πλασέ μέσα από την περιοχή αφού η μπάλα πήγε άουτ. Στο 76’ είχε δύο καλές στιγμές οι Λίβερπουλ, όμως ο Νούνιες από πλάγια έβαλε εύκολη δουλειά στον Κέπα και στο 83’ ο Αλεξάντερ-Αρνολντ έκανε το βολέ αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα και έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Aλισον, Τζο Γκόμες, Κονατέ, Μίλνερ (72′ Αλεξάντερ-Αρνολντ), Ρόμπερτσον, Κεϊτά (63′ Νούνιες), Μπάιτσετιτς (82′ Φαμπίνιο), Τιάγκο, Ελιοτ (82′ Τζόουνς), Χάκπο (82′ Χέντερσον), Σαλάχ.

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τσαλόμπα (81′ Αθπιλικουέτα), Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Χολ (55′ Μούντρικ), Ζορζίνιο, Γκάλαγκερ, Κουκουρέγια, Ζίγιεχ, Χάβερτς (81′ Ομπαμεγιάνγκ), Μάουντ (82′ Τσουκουεμέκα).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο