fbpx

Ελπίδες παραμονής για την Γουέστ Χαμ – Παραπαίει η Λέστερ: Τα αποτελέσματα

Ελπίδες παραμονής για την Γουέστ Χαμ – Παραπαίει η Λέστερ: Τα αποτελέσματα

Επιστροφή στις νίκες για την Γουέστ Χαμ που νίκησε με 2-0  την Έβερτον σε ένα παιχνίδι που είχε πρωταγωνιστή τον Μπόουεν αλλά και τον Ίνγκς.

Η Έβερτον είχε την κατοχή χωρίς όμως να απειλήσει ενώ η Γουέστ Χαμ μέχρι το 28ο λεπτό ήταν αδρανής και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο γήπεδο. Από το ημίωρο και μετά ο Μόγιες άλλαξε σύστημα και έκανε την ομάδα του πιο απειλητική. Οκτώ λεπτά χρειάστηκε η Γουέστ Χαμ για να βρεί δύο τέρματα με σκόρερ τον Μπόουεν (34′,41′) ενώ τις ασίστ έβγαλαν οι Ζούμα και Αντόνιο. Η μόνη καλή φάση των ζαχαρωτών, το δοκάρι του Ιγουόμπι στο 44′.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λάμπαρντ, ξεκίνησε να πιέζει  από νωρίς αλλά χωρίς αποτέλεσμα ενώ τα σφυριά παρέμειναν στο ίδιο τέμπο. Η αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή του Έμερσον στο 65ο λεπτό, όταν ο Ιταλός συνεργάστηκε με τον Μπεχαράμα, πάτησε περιοχή αλλά το δυνατό σουτ του πήγε στο δοκάρι μετά την παρέμβαση του Πίκφορντ.

Το παιχνίδι έληξε υπέρ της Γουέστ Χαμ, το κοινό των φιλοξενούμενων έδειξε την δυσαρέσκεια της προς την διοίκηση της Έβερτον ενώ ο Μόγιες μοίρασε χαμόγελα.

Γκολ: Μπόουεν 34′, 41′

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου την Premier League:

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0

Λέστερ – Μπράιτον 2-2
Μιτόμα 27′, Ολμπράιτον 38′, Χ. Μπαρνς 63′ , Φέργκιουσον 88′

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-0
Μπόουεν 34′ , 41′

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1
Άντονι 28′, Σάριτζ 83′

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 0-1
Γουάτκινς 77′

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ 0-0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο