fbpx

Συνάντηση με Αντσελότι για τον πάγκο της Βραζιλίας

Συνάντηση με Αντσελότι για τον πάγκο της Βραζιλίας

Χωρίς ομοσπονδιακό τεχνικό παραμένει η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά την αποχώρηση του Τίτε με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρόλο που τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της «σελεσάο» είναι αρκετά (Λουίς Ενρίκε, Ζοζέ Μουρίνιο, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζινεντίν Ζιντάν, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Μαρσέλο Γκαγιάρδο), ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, όπως αναφέρουν Μέσα της Βραζιλίας, το προσεχές διάστημα επίκειται συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας με τον Κάρλο Αντσελότι.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ διαβεβαιώνουν ότι ο Εντνάλντο Ροντρίγκες, έχει εξασφαλίσει συνέντευξη με τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί τις επόμενες εβδομάδες στην Ισπανία. Ο Αντσελότι, που έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, είχε ισχυριστεί ότι θέλει να τελειώσει το συμβόλαιό του πριν αποσυρθεί. Ωστόσο, φέρεται να έχει συμφωνήσει να ακούσει την πρόταση της Βραζιλίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UOL. Επίσης, προσθέτει ότι το «Φαινόμενο» Ρονάλντο, ακόμα με επιρροή στην Ευρώπη, πρόσφερε τη βοήθειά του στον Ροντρίγκες προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους στόχους του στη Γηραιά Ήπειρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο