fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλος με Ροντρίγκο ο Αντσελότι – «Όταν γίνεσαι αλλαγή θα με χαιρετάς» (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλος με Ροντρίγκο ο Αντσελότι – «Όταν γίνεσαι αλλαγή θα με χαιρετάς» (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέποντας τη Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει με 2-0 από τη Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο απέσυρε τον Βραζιλιάνο φορ μαζί με τον Τόνι Κρόος.

Ο Ροδρίγκο δυσαρεστήθηκε από την απόφαση του προπονητή του και φαίνεται πως πηγαίνοντας προς τον πάγκο δεν τον χαιρέτησε, ως είθισται.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος γύρισε προς τον παίκτη, σήκωσε το δάχτυλο και, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, του είπε «Εμένα να με χαιρετάς!» κάτι που επιβεβαίωσε.

Δείτε το βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τα στιγμιότυπα του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8xOS8yMi8wNV8yMV82M2M5YmVhMTllZTcyLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M33S”,”uploadDate”:”2023-01-19T22:04:55.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpwi8apjhaup”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο