fbpx

Η Ράσινγκ Κλουμπ το Σούπερ Καπ Αργεντινής

Η Ράσινγκ Κλουμπ το Σούπερ Καπ Αργεντινής

Νικήτρια του Σούπερ Καπ Αργεντινής αναδείχθηκε η Ράσινγκ Κλουμπ, που επικράτησε με 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς, στον τελικό που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.

Η Μπόκα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν στο 17’ ο Φακούντο Ρονκάλια με ένα δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0. Η χαρά των παικτών της όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς η, τυπικά, φιλοξενούμενη Ράσινγκ απάντησε άμεσα, με τον ο Καρμπονέρο να ισοφαρίζει σε 1-1 τρία λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο και όλα έμοιαζαν πως θα κριθούν στην παράταση. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ράσινγκ κέρδισε πέναλτι, ο Πιόβι που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 90+8’ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Μπόκα Τζούνιορς (Ούγκο Ιμπάρα): Γκαρσία, Αντβίνκουλα, Ρονκάγλια, Σάντες, Φάμπρα, Π. Φερνάντες, Βαρέλα, Ραμίρες (74′ Λανγκόνι), Μπριάσκο (46′ Ε. Φερνάντες), Μπενεδέτο (74′ Βάσκες), Βίγια

Ράσινγκ Κλουμπ (Φερνάντο Γκάγο): Άριας, Πιγιούντ, Σιγάλι, Ινσούα, Πιόβι, Μορένο (90′ Γκαλβάν), Ναρδόνι (73′ Τ. Γκόμες), Ορός (73′ Άουτσε), Μοράλες, Καρμπονέρο (90′ Κιρός), Ρομέρο (63′ Ρενιέρο)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο