fbpx

Μίλαν – Ίντερ 0-3: Νίκη και κατάκτηση του Σούπερ Καπ για τους «Νερατζούρι»

Μίλαν – Ίντερ 0-3: Νίκη και κατάκτηση του Σούπερ Καπ για τους «Νερατζούρι»

Η Ίντερ επικράτησε με 0-3 της Μίλαν στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, αφήνοντας τους “Ροσονέροι” με την πικρία ενός χαμένου τελικού.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις τους, αφού πίεζαν από την αρχή και στο 10ο λεπτό κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Ντιμάρκο. Η Μίλαν δεν είχε προλάβει να συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε και έντεκα λεπτά μετά (21′) ο Τζέκο διπλασίασε τα τέρματα της Ίντερ και έκανε το 0-2 , σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν πάλεψε να βρει τα πατήματα της , ωστόσο οι παίκτες της Ίντερ δεν είχαν διάθεση να αφήσουν τον αντίπαλο τους να βρει τρόπο να μειώσει το σκορ. Οι “Νερατζούρι” συνέχιζαν να πιέζουν ώστε να βρουν ακόμη ένα γκολ, όμως η Μίλαν λειτουργούσε καλύτερα ανασταλτικά σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της Ίντερ η οποία έκανε διαχείριση του σκορ και δεν άφησε την Μίλαν να απειλήσει ιδιαίτερα παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Στο 77ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έκανε το 0-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Ιντζάγκι να κατακτά το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Γκολ:
Ντιμάρκο 10′, Τζέκο 21′, Μαρτίνεζ 77′

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια,Κιάερ, Ερνάντεζ, Τομόρι, Τονάλι, Μπενασέρ, Μεσίας, Ντίαθ, Λεάο, Ζιρού

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Μικιταριάν, Τσαχλάνογλου, Μπαρέλα, Τζέκο, Μαρτίνεζ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο