fbpx

Λουτσέσκου: «Θα πρέπει να σκεφτούμε τη ρεβάνς» (vid)

Λουτσέσκου: «Θα πρέπει να σκεφτούμε τη ρεβάνς» (vid)

Την εξέλιξη του προημιτελικού στην Τούμπα και το προβάδισμα που πήρε ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

Για το διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, αλλά στο δεύτερο μικρό του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός μας πίεσε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε. Παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέτοιου είδους παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Για το ποιο από τα δύο γκολ πανηγύρισε παραπάνω:
«Και τα δύο τα πανηγύρισα από μέσα μου. Έχουμε όμως και τον επαναληπτικό, οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν αλλά μετά από 2-3 ώρες θα πρέπει να σκεφτούν τη ρεβάνς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εμάς».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8xOC8yMC80MV8zM182M2M4NTk3ZDkwNzM1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M29S”,”uploadDate”:”2023-01-18T20:41:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpvlttg0doeh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο