fbpx

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε τους στόχους μπροστά μας» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε τους στόχους μπροστά μας» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος και τόνισε πως στην ρεβάνς το «Τριφύλλι» θα ψάξει την ανατροπή.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μέρος δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να έχει την κυκλοφορία, δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε εμείς κάτι. Τα δύο γκολ ήταν φυσιολογική εξέλιξη.

Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε τους στόχους μπροστά μας και για το Πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Το σκορ σίγουρα δίνει πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, όμως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να το ανατρέψουμε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8xOC8yMS8yMV8yMl82M2M4NjJkMmFlYjBmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M6S”,”uploadDate”:”2023-01-18T21:20:41.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpvmojph9fvl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο