fbpx

Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Είστε τενεκέδες, θεατής ο Αυγενάκης»

Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Είστε τενεκέδες, θεατής ο Αυγενάκης»

Ο πρόεδρος της λίγκας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκης μίλησε με τηλεδιάσκεψη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έκανε λόγο για τενεκέδες στην Ομοσπονδία, ενώ ανέφερε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης είναι θεατής. 

Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης είπε:

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει. Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε (σσ: εννοούσε τον υπάλληλο της ΕΠΟ Κολιολιό). Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσέλη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’. Όλα γίνονται για να λυμαίνονται ο Λεουτσάκος,  οι Γιαννάκηδες, οι Πρίτσες, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες. Κατάντια, δεν ντρέπεστε; Παραιτηθείτε να μπει ΠΔΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή; Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο