fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Κομβικό ματς στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Κομβικό ματς στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται απόψε (20:30 Novasports Prime) στους «Ζωσιμάδες» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ματς που κλείνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με ένα κομβικότατο ματς κλείνει απόψε το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Superleague αφού ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδράσει από τους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ανεβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «Ηπειρώτες» είναι με τη ψυχολογία στα ύψη και χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την πορεία του Παναθηναϊκού όπως έκαναν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Εραμούσπε, Μπακαδήμα, Καραχάλιο, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Κιάκο, Τζίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλ, Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά και Μπάλαν.

Από την άλλη ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών αφού σε περίπτωση ήττας και νίκη της ΑΕΚ θα έχει μόνο έναν πόντο προβάδισμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλη την εβδομάδα προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίκτες του ενώ έβαλε στην αποστολή τον Χουάνκαρ. Εκτός έμειναν ο Μάγκνουσον και ο νεοαποκτηθείς Κλαϊχνάισλερ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο