fbpx

Ολυμπιακός – Άρης: Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά

Ολυμπιακός – Άρης: Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 19:30 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στον Άρη. Τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sport 1.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν τρία ματς σε λίγες μέρες αφού τη Τετάρτη θα τα ξαναπούν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ξανά στο Φάληρο.

Aρχικά ο Ολυμπιακός θέλει με νίκη να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής και παράλληλα θα περιμένει το ματς στα Γιάννενα για να δει τη διαφορά του από τη κορυφή.

Ο Μίτσελ παρά τη χρησιμοποίησή τους στο ματς με τον Ατρόμητο άφησε εκτός τους Σισέ, Βαλμπουενά και Ουί Τζο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού.

Από την πλευρά του Άρη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλει σήμερα να πάρει βαθμό ή βαθμούς με στόχο να εδραιωθεί στην εξάδα. Για του Κίτρινους ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» με πολλά ντέρμπι σε λίγες μέρες και σήμερα θα προσπαθήσει να σπάσει το σερί του Ολυμπιακού.

Ο Άλαν Πάρντιου στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Νταρίντα, Πάλμα που ήταν αμφίβολοι αλλά και τον πρώην ερυθρόλευκο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο