fbpx

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-0: Άντεξαν με 10 παίκτες οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-0: Άντεξαν με 10 παίκτες οι Αρκάδες

Όλα μηδέν στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Λεβαδειακό (0-0), ο οποίος αν και αγωνιζόταν από το 25’ με παίκτη περισσότερο εντούτοις δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην Αρκαδία στη 18η αγωνιστική της Super league.

Το πρώτο μέρος δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις από τις δυο ομάδες και οι φάσεις ήταν ελάχιστες καθώς αμφότερες πρόσεχαν να μην αιφνιδιαστούν παρά να αιφνιδιάσουν.

Η πρώτη φάση έγινε στο 19’ όταν το σουτ του Κρέσπι μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς. Στο 24’ ο ρέφερι απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Ριέρα και ο Αστέρας έμεινε νωρίς με 10 παίκτες. Αξιοσημείωτο επίσης ότι ο Μουνάφο μέχρι το 36’ αγωνιζόταν χωρίς αριθμό και όνομα στη φανέλα του που δεν πρόσεξε κανείς από τους διαιτητές!

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός είχε φλύαρη υπεροχή, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και το ματς χωρίς φάσεις τελείωσε 0-0.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Ριέρα (2), Παναγιώτου, Δούμτσιο, Βήχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβαρές, Ιγκλέσιας (85’ Σανταφέ), Μουνάφο, Κρέσπι (60’ Γκαρντάφσκι), Σίτο (85’ Μπερτόγλιο), Ριέρα, Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (46’ Συμελίδης), Μεχία (80’ Νταμπό), Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα-Λούα (60’ Τόρο), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς (80’ Νίκας), Παναγιώτου (46’ Βήχος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο