fbpx

Αστέρας – Λεβαδειακός: Για να ξεφύγουν από τα χαμηλά

Αστέρας – Λεβαδειακός: Για να ξεφύγουν από τα χαμηλά

Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε ένα ματς με στόχο την απομάκρυνσή τους από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Πολύ ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Ο Αστέρας θέλει να ξεκινήσει να παίρνει νίκες ώστε να κυνηγήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος γνώρισε ακόμα καλύτερα το ρόστερ του αυτή την εβδομάδα αλλά καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπαρτόλο, Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε, Τιλίκα και Καπίγια.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Κωστέας.

Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός ψάχνει παντού πλέον βαθμούς ώστε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας αφού η μάχη της παραμονής θα κριθεί στο τέλος.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει να αντιμετωπίσει τους γνωστούς τραυματίες Μάρκοβιτς, Γιαννιώτα, Βινίσιους, Λιάγκα, Ντεντάκη, Σακό και Ντουκαρά για το ματς με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η αποστολή: Στογιάνοβιτς, Αγγελλόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης, Νταμπό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο