fbpx

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Με στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Με στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά

ΑΕΚ και Παναιτωλικός κοντράρονται στην «OPAP Arena» στις 16:00 για τη 18η αγωνιστική της Super League 1.

Η σημερινή αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Superleague ανοίγει στην «Opap Arena» με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Η Ένωση που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει το αήττητο εντός έδρας σερί της και παράλληλα περιμένουν τον Παναθηναϊκό να στραβοπατήσει ώστε να μειωθεί και άλλο η μεταξύ τους διαφορά.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Γαλανόπουλο, Μοχαμάντι όπως και τους μακροχρόνιους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Μαχαίρας.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει την έκπληξη ώστε να αλλάξει η ψυχολογία του αφού τη περασμένη Δευτέρα ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας από τον ΟΦΗ με 0-4.

Οι μοναδικές απουσίες για τον Γιάννη Αναστασίου είναι οι Νταγκό και Φλόρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο