fbpx

Ολυμπιακός: Ξεκινάει τον Γολγοθά του με 8 ματς (τα 5 ντέρμπι) σε 29 μέρες

Ολυμπιακός: Ξεκινάει τον Γολγοθά του με 8 ματς (τα 5 ντέρμπι) σε 29 μέρες

Τα ψέματα τελειώνουν για τον Ολυμπιακό από αύριο Κυριακή (15/1) καθώς για περίπου ένα μήνα, τα θεωρητικά εύκολα ματς δίνουν τη θέση τους στα ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται ταυτόχρονα, να δείξουν πραγματικά πόσο έχουν βελτιωθεί αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσουν. Κι αυτό γιατί, από την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας με βάσει τα ονόματα των αντιπάλων του, οπότε το δείγμα γραφής δεν ήταν και το πιο πειστικό. Επομένως τα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσουν το πλέον σοβαρό κριτήριο για το σύνολο του Μίτσελ στις δύο εγχώριες διοργανώσεις.

Με λίγα λόγια για τους Πειραιώτες ξεκινάει από αύριο ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα ματς (κυρίως ντέρμπι) Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Και μπορεί να είναι συνηθισμένοι στο βαρύ πρόγραμμα από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που είχαν και την φετινή σεζόν (12 ματς συνολικά), όμως εδώ οι συνθήκες είναι διαφορετικές αφού είναι… καταδικασμένος να πετύχει…

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, καλείται να δώσει, αρχής γενομένης από αύριο (15/1) και μέσα σε 29 ημέρες (11/2), οκτώ παιχνίδια, εκ των οποίων τα πέντε είναι ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τρία με τον Αρη (δύο εντός κι ένα εκτός σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ένα με τον ΠΑΟΚ (εκτός για το πρωτάθλημα ) κι ένα εκτός με την ΑΕΚ (για το κύπελλο)!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μίτσελ θα πρέπει να βρει λύσεις προκειμένου να διαχειριστεί το ρόστερ του αλλά και να αλλάξει σε κάποια από τα ματς, το αγαπημένο του σύστημα με τα τρία «δεκάρια»…

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς λοιπόν του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

-Αύριο (15/1) υποδέχεται τον Αρη για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι από τον Αρη είχε ηττηθεί με ανατροπή μάλιστα (με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο) με 2-1 στον πρώτο γύρο.

-Τρεις μέρες μετά (18/1), θα ξαναπαίξει με τον Αρη, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου αυτή τη φορά, πάλι στο «Καραϊσκάκη».

-Την επόμενη Κυριακή (22/1) ο Ολυμπιακός θα ξαναπάει στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Ατρόμητο (19η αγωνιστική), για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

Τρία 24ωρα μετά (25/1), οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Άρη.

-Θα υποδεχτούν αμέσως μετά (29/1) τον ΟΦΗ στο Νέο Φάληρο για την 20η αγωνιστική της Super League.

-Μετά από… ξεκούραση μιας εβδομάδας θα πάνε στην Τούμπα για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 5/2).

-Αν ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στο Κύπελλο σε βάρος του Αρη, τότε τρεις μέρες μετά τη Τούμπα, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης (8/2).

-Ο Γολγοθάς θα τελειώσει τέσσερις μέρες μετά (12/2) στο «Καραϊσκάκη» για το ματς της 22ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο