fbpx

Απέκτησε τον Βραζιλιάνο Σίλβα Σάντος ο ΑΣΕ Δούκας (pics)

Απέκτησε τον Βραζιλιάνο Σίλβα Σάντος ο ΑΣΕ Δούκας (pics)

Μεταγραφική έκπληξη από τον ΑΣΕ Δούκα, που πρόσθεσε στο δυναμικό του τον 37χρονο πολύπειρο ποδοσφαιριστή σάλας, Ροντρίγκο Αντρέι Σίλβα Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος (με διαβατήριο Γεωργίας) συμφώνησε σε όλα με τους περσινούς νταμπλούχους, και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ενεργή αποστολή της ομάδας, για να προσφέρει το συντομότερο δυνατό τις υπηρεσίες του.

Ο Σίλβα Σάντος θα είναι ο 4ος Βραζιλιάνος στο ρόστερ των “μπλε”, και ίσως να πρόκειται για τον πιο… κοσμογυρισμένο παίκτη της ομάδας, καθώς στο παλμαρέ του έχει πολλές διακρίσεις με τους συλλόγους που αγωνίστηκε, αλλά υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Γεωργίας.

Γεννήθηκε το 1985 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στην μακρά και πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στη Λιλ (Γαλλία), Σαχτάρ και Κχέρσον (Ουκρανία), Γκιούρι ETO (Ουγγαρία), Ανόρθωση (Κύπρος), Νίκαρς(Λετονία), Καϊράτ(Καζακστάν), Ιμπέρια Τμπίλισι (Γεωργία) ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι την Ελίτ Round του Uefa Futsal Champions League αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λούξολ Σαιντ Άντριους από την Μάλτα.

Μεταξύ άλλων, έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της κορυφαίας Ευρωπαϊκής Διασυλλογικής Διοργάνωσης (UEFA Futsal Champions League) το 2013 με τη φανέλα της Καϊράτ από το Καζακστάν κι επίσης: 3 πρωταθλήματα Ουκρανίας, 3 πρωταθλήματα Γεωργίας, 3 πρωταθλήματα Καζακστάν και 1 πρωτάθλημα Κύπρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο