fbpx

Ο Κουρτουά είχε… μελετήσει στα πέναλτι (vid)

Ο Κουρτουά είχε… μελετήσει στα πέναλτι (vid)

Στην διαδικασία των πέναλτι, μέσω της οποία (4-3, κ.α. 1-1) η Ρεάλ Μαδρίτης, απέκλεισε τον Βαλένθια από τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, στάθηκε ο Τιμπό Κουρτουά, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ηξερα, για παράδειγμα, ότι ο Καβάνι είχε την τάση να εκτελεί τα τελευταία του πέναλτι στα δεξιά. Ο Γκάγια, είχε χάσει το τελευταίο στα αριστερά , οπότε ήξερα ότι θα σουτάρει στην μέση ή στα δεξιά, γι’ αυτό δεν εκτινάχθηκα μέχρι τα δεξιά.

Πέρυσι (σ.σ. στον τελικό κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο), ήταν το ίδιο με τον Ραούλ Γκαρσία. Τελικά, ήμουν και τυχερός που οι συμπαίκτες μου ευστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις», σχολίασε ο Βέλγος τερματοφύλακας των Μσδριλένων και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι είχαμε τόση δουλειά, αλλά δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Αλλά αυτό δεν με ανησυχεί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ψάξουμε το γκολ λίγο περισσότερο και να μην δεχόμαστε γκολ όπως σήμερα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ρεάλ Μ. – Βαλένθια | Ο Κουρτουά στέλνει τους Μαδριλένους στον τελικό!”,”description”:”Ο Κουρτουά στέλνει τους Μαδριλένους στον τελικό!”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jb3JibjdyMzg5aGQvMjAyMy8wMS8xMS8yMi8wN18zM182M2JmMzMyNWYyYTBhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M33S”,”uploadDate”:”2023-01-11T22:07:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cppomyxeu5dt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο