fbpx

Το σχόλιο του Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του Βόλου (vid)

Το σχόλιο του Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του Βόλου (vid)

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο και την άνετη πρόκριση έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού έδινε και στις 2 ομάδες δικαίωμα για αρκετές αλλαγές. Έπρεπε να το κάνουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας αρκετά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρειάζόμαστε παίκτες με χρόνο παιχνιδιού. Με αφήνει ικανοποιημένο η συμπεριφορά και η σοβαρότητα της ομάδας.

Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, είμαστε κάτοχοι του τροπαίου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη παράδοση στο Κύπελλο. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός | Δηλώσεις προπονητών στη COSMOTE TV”,”description”:”Κώστας Μπράτσος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη του αγώνα”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8xMS8xNi80MV81MV82M2JlZTZjZjE0MjA2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M17S”,”uploadDate”:”2023-01-11T16:41:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cppid1dvwo89″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο