fbpx

Κύπελλο Ελλάδος: «Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «μεγάλοι» – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Κύπελλο Ελλάδος: «Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «μεγάλοι» – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Συνεχίζονται σήμερα 11/1, οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει στις 14:00 με τον Άγιο Νικόλαο να υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Όλα είναι ανοικτά μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και το σίγουρο είναι ότι όποια ομάδα και να προκριθεί θα έχει πετύχει κάτι σπουδαίο καθώς σύλλογος Γ’ Εθνικής θα έχει εκπρόσωπο στα προημιτελικά του θεσμού.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 16:00 ο Άρης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με τους «κίτρινους» να έχουν κάνει το πρώτο βήμα έπειτα από τη νίκη τους με 2-1 στη Λιβαδειά στο πρώτο παιχνίδι.

Στις 16:30 ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό με τους «πράσινους» να είναι με το… ενάμιση πόδι στους «8» μετά τη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Στις 19:00 στην OPAP Arena η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για να τσεκάρει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Ριζούπολη απέναντι στην Κηφισιά.

Τέλος, στο Περιστέρι στις 21:00 ο Ολυμπιακός έχοντας το πάνω χέρι μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

14:00 | Άγιος Νικόλαος – Απόλλων Παραλιμνίου CosmoteSport 2
16:00 | Άρης – Λεβαδειακός CosmoteSport 3
16:30 | Βόλος – Παναθηναϊκός CosmoteSport 1
19:00 | ΑΕΚ – Κηφισιά CosmoteSport 2
21:00 | Ατρόμητος – Ολυμπιακός CosmoteSport 1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο