fbpx

Λουτσέσκου: «Μένει η νίκη και η πρόκριση» (vid)

Λουτσέσκου: «Μένει η νίκη και η πρόκριση» (vid)

Δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλαμάτας έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χαμηλούς τόνους παρά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καλαμάτας με 2-0 κράτησε σε δηλώσεις του ο προπονητής του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε αμέσως δύο γκολ, παίζοντας σωστά. μετά από αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε άμεσα, οι παίκτες αποφάσισαν μόνοι τους μετά το 4-0 σκορ υπέρ μας το πώς θα συμπεριφερθούν μέσα στο γήπεδο, δυσκολεύοντας λίγο τη ζωή τους».

«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, διαχειριστήκαμε κάποιους άλλους, μένει η νίκη και η πρόκριση. Πηγαίνουμε σπίτι να κοιμηθούμε και να πιούμε ένα ποτήρι κρασί».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8xMC8yMS8xMV8yNl82M2JkZDQ3ZWMwM2FkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M48S”,”uploadDate”:”2023-01-10T21:12:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpothzzznhep”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο