fbpx

Νέο Ικόνιο-Λάρισα Futsal 7-7: Ματσάρα στο Πέραμα Χ-ωρίς νικητή

Νέο Ικόνιο-Λάρισα Futsal 7-7: Ματσάρα στο Πέραμα Χ-ωρίς νικητή

Ισόπαλο έληξε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής περιόδου, ανάμεσα σε Νέο Ικόνιο και Λάρισα Futsal στο κλειστό του Περάματος, με σκορ 7-7, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League.

Αμφότερες οι δύο ομάδες μπορούν να χαμογελούν με την εξέλιξη του παιχνιδιού, μιας και τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, σκαρφάλωσαν μία θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Το Νέο Ικόνιο βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί είναι στην 8η θέση με 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά απρόβλεπτο, μιας και είχαμε αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα. Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά, όμως οι παίκτες της Λάρισας έβγαλαν άμεσα αντίδραση και με δύο γκολ προσπέρασαν.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μέχρι και τα μέσα του 2ου ημιχρόνου τα ηνία, με σταθερά δύο γκολ διαφορά, όμως μέσα σε 2 λεπτά είδαν το προβάδισμά τους να γίνεται… καπνός, και να κινδυνεύουν να φύγουν με άδεια χέρια. Λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους νεοφώτιστους.

Τα γκολ για το Νέο Ικόνιο πέτυχαν οι Γκεγκάι (3), Χονδρουδάκης (3) και ένα αυτογκόλ, ενώ για τη Λάρισα Futsal σκόραραν οι Τσιρογιάννης (3), Λιλολάρι (2), Μαυρομάτης και Μανίκος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο