fbpx

ΑΣ Αθήνα 90′-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7-2: Κυρίαρχο το “καλτσέτο” και παραμένει ψηλά

ΑΣ Αθήνα 90′-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7-2: Κυρίαρχο το “καλτσέτο” και παραμένει ψηλά

Νέα σημαντική νίκη για την ΑΣ Αθήνα 90′, στην προσπάθειά της να παραμείνει στα βορινά της βαθμολογίας, η οποία κέρδισε τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με σκορ 7-2 στο κλειστό της Πολιτείας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League.

Οι γηπεδούχοι, παίζοντας από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης κυριαρχικό ποδόσφαιρο, δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να διεκδικήσουν πολλά από το παιχνίδι, έχοντας “τελειώσει” τη δουλειά από το ημίχρονο (5-1).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιάννη Βρόντου έκαναν περισσότερο διαχείριση του προβαδίσματος και του χρόνου, ενώ και ο Αυγουστίνος Κάτσαρης έκανε διαχείριση του ρόστερ του, εστιάζοντας περισσότερο στα μετόπισθεν, ώστε να μη μεγαλώσει περαιτέρω η διαφορά.

Τα γκολ για το “καλτσέτο” πέτυχαν οι Τριαντάφυλλος (3), Ντάρλας, Στυλιανόπουλος, Αγγελίνας και Αρτινός, ενώ για τον Πήγασο σκόραραν οι Μαρινάκης και Μποντιώτης.

Στο βαθμολογικό πίνακα, η ΑΣ Αθήνα παραμένει στη 3η θέση με 25 βαθμούς, έχοντας ένα τρίποντο διαφορά από την ΑΕΚ, που παίζει σήμερα στη Σαλαμίνα, ενώ η “Αγία” είναι στην 9η θέση με 7 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο