fbpx

Μπράτσος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω…» (vid)

Μπράτσος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω…» (vid)

Απογοητευμένος από την εικόνα του Βόλου μετά την ήττα με 0-4 από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μπράτσος.

Ο κόουτς της ομάδας του Βόλου είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι απογοητευτικό. Το έχω ξαναπεί τα λάθη πληρώνονται. Είναι και στην άμυνα και στην επίθεση. Δε μπορώ να εξηγήσω την αδράνεια, το ίδιο συνέβη και στις δύο πλευρές του γηπέδου, απλά κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο αυτά πληρώνονται».

Για το σερί νικών: «Το διαφορετικό τότε ήταν πως εμείς πετυχαίναμε γκολ και κρατούσαμε το αποτέλεσμα, όταν δέχεσαι γκολ και διαταράσσει την ψυχολογία σου, χαλάει το παιχνίδι σου. Θεωρώ πως όσοι έπαιξαν δώσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά έχουμε δρόμο».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8wOC8xNi8wN18yMF82M2JhZWEzOGRiMDU0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M57S”,”uploadDate”:”2023-01-08T16:08:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpmxs34286ux”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο