fbpx

La Liga: Ηχηρό χαστούκι για την Ρεάλ που άφησε τρεις βαθμούς πίσω της

La Liga: Ηχηρό χαστούκι για την Ρεάλ που άφησε τρεις βαθμούς πίσω της

Συνεχίστηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της La Liga , με την Ρεάλ να δέχεται την δεύτερη ήττα της σεζόν.

Η Μαγιόρκα νίκησε με 1-0 την Βαγιαδολίδ στην εκπνοή του αγώνα. Εσπανιόλ και Ζιρόνα μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα ματς που η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη και πήραν το τρίποντο κοντά στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, δείχνοντας τους τι τους περιμένει στην φάση των 16 του Copa Del Rey.
Ο Πίνο στο 47ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τα “κίτρινα υποβρύχια” , όμως η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και στο 60′ ο Μπενζεμά έφερε το σκορ στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησα και απάντησαν άμεσα με τον Μορένο στο 63′ και έκαναν το 2-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα, όσο και αν η Ρεάλ πάλεψε για κάτι παραπάνω.

Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ 1-0

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μουδιασμένες και δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μαγιόρκα ανέβασε στροφές, όμως δεν μπορούσε να βρει διόδους ώστε να φτάσει στο γκολ, καθώς η Βαγιαδολίδ προέβαλε αντίσταση. Στο 90+4′ όμως Πρατς, βρήκε την λύση και έδωσε την νίκη στην ομάδα του .

Εσπανιόλ – Ζιρόνα 2-2

Μπορεί η Ζιρόνα να πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Βίγια στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης και να δείχνει πως ελέγχει απόλυτα το ματς , η Εσπανιόλ βρήκε απάντηση στο 51′ με τον Πουάδο και λίγο αργότερα (76′) προηγήθηκε με τον Χοσελού, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φύγουν χωρίς να πάρουν κάτι από το ματς και ο Έρερα στο 85′ έκανε το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο