fbpx

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Όλα κρίθηκαν νωρίς, εύκολη νίκη για τους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Όλα κρίθηκαν νωρίς, εύκολη νίκη για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος έφτασε τις έξι νίκες στην Σούπερ Λίγκα 1 επικρατώντας εύκολα με 2-0 του Ιωνικού που παραμένει ουραγός της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι κρίθηκε στην ουσία από τα… αποδυτήρια. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο είχε ανοίξει το σκορ, ενώ ο αντίπαλος της είχε μείνει με 10 παίκτες.

Το ματς ξεκίνησε λοιπόν με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους και με τις χειρότερες για τον Ιωνικό. Μόλις στο 2’ ο Τσιμπσάχ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, κάτοχος της έγινε ο Κιάρτανσον τον οποίο ανέτρεψε ο Γκανέζος αμυντικός. Ο Παπαδόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και απέβαλε τον Τσιμπσάχ. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 4’ ο Ισλανδός φορ και άνοιξε το σκορ (1-0).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα δεδομένα ήταν υπέρ του Ατρόμητου που κρατούσε στα χέρια του τη νίκη και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε το «τρίποντο», χωρίς κόπο. Στο 15΄ μακρινό σουτ του Γκονζάλες ήταν άστοχο και στο 19’ ο Ρομπάιγ δεν βρήκε στόχο. Στο 21΄ο Χουτεσιώτης απέκρουσε κεφαλιά – ψαράκι του Κιάρτανσον και στο 28’ ο Κεσχρίντα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Πριν την συμπλήρωση του ημιώρου ο Κάνιας αντικατέστησε τον Λοβέρα, καθώς ο προπονητής του Ιωνικού ήθελε να σφίξει τον άξονα της ομάδας του, μετά την αποβολή του Τσιμπσάχ.

Στο 32’ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Ροτάριου γύρισε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κιάρτανσον πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 39’ εκτέλεσε φάουλ ο Ροτάριου, όμως ήταν κι αυτός άστοχος, ενώ στο 44’ ο Μάριτς απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Μύγα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Φριντγιόνσον σούταρε στην κίνηση μετά από πάσα του Κεσχρίντα αλλά ο γκολκίπερ του Ιωνικού απέκρουσε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ρομπάιγ πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, αλλά και πάλι ο Χουτεσιώτης αποσόβησε τον κίνδυνο.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Καθάρισε» το ματς

Ο Ροτάριου «καθάρισε» το ματς για την ομάδα του στο 59’. Ο Ντε Μποκ έκανε εξαιρετική κούρσα από αριστερά, άλλαξε την μπάλα με τον Ρομπάιγ, πάτησε περιοχή και «έκοψε» για τον Ρουμάνο φορ που πλάσαρε εύστοχα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Οι Νικαιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 65’ ο Φαντιγκά σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Ντε Μποκ.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Γκολ: 4’ Κιάρτανσον, 59’ Ροτάριου
Διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κόκκινη: 2’ Τσιμπσάχ
Κίτρινες: Ντε Μποκ, Φριντγιόνσον /Κάνιας, Μάντζης

Ατρόμητος: Μάριτς, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φρίντγιονσον (79’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας), Ροτάριου (79’ Κλωναρίδης).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Μύγας (79’ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Άοσμαν (55’ Φαντιγκά), Λοβέρα (29’ Κάνιας), Μάντζης.

Παράπονα Ιωνικού

Ο Ιωνικός μέσω των social media άφησε «αιχμές» για τον διαιτητή του αγώνα: «’Επικίνδυνος, άσχετος, ανίκανος, ούτε για τοπικό! Για να μην κουράζεστε και τα λέτε εσείς ξανά, χρησιμοποιούμε τα λόγια σας (ξέρετε εσείς) αυτή τη φορά για τον κύριο Παπαδόπουλο…».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο