fbpx

Αλμέιδα: «Δίκαιη νίκη, οι παίκτες να ταυτίζονται με τη φανέλα» (vid)

Αλμέιδα: «Δίκαιη νίκη, οι παίκτες να ταυτίζονται με τη φανέλα» (vid)

Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε την δύναμη του Παναθηναϊκού, είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε πως οι μικρές λεπτομέρειες θα είναι σημαντικές. Άλλη μία φορά οι ποδοσφαιριστές μας κατάλαβαν το πλάνο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αξίζαμε τη νίκη.

Θεωρώ πως η ΑΕΚ παίζει το ίδιο παιχνίδι σε όλα τα ματς. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που προσπαθήσαμε είναι οι παίκτες να ταυτίζονται με τη φανέλα που φοράνε και να παλεύουν ως σύνολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMS8wOC8yMC8xM18yMl82M2JiMjNlMmNmOTExLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M13S”,”uploadDate”:”2023-01-08T20:14:52.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpn30grs8ngp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο