fbpx

ΠΑΟΚ: «Σειρήνες» για Κωνσταντέλια- «Θηρίο» της Αγγλίας στα πόδια του νεαρού

ΠΑΟΚ: «Σειρήνες» για Κωνσταντέλια- «Θηρίο» της Αγγλίας στα πόδια του νεαρού

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα επάνω του, ήδη, το όνομά του κυκλοφορεί στην πιάτσα και πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά (6/1) δημοσιεύματα, θέλουν την Άρσεναλ να παρακολουθεί την εξέλιξη του νεαρού μεσοεπιθετικού του «Δικεφάλου του Βορρά».

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρεται, ότι οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα σκοπεύουν να στείλουν σκάουτερ στην Ελλάδα στη διάρκεια του μήνα, προκειμένου να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη

Αναλυτικά:

«Η Άρσεναλ μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι Gunners αναμένεται να στείλουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 19χρονο αυτόν τον μήνα, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η Κρίσταλ Πάλας, η Λιντς Γιουνάιτεντ, η Γουλβς , η PSV και η Βαλένθια παρακολουθούν ήδη τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα στην επόμενη διακοπή του Μαρτίου.

Η Μπαρτσελόνα είχε προηγουμένως δοκιμάσει τον Κωνσταντέλια στην ηλικία των 15 αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι ενός εκατ. ευρώ»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο