fbpx

Εκτός λόγω καρδιακών προβλημάτων ο Μαζράουι

Εκτός λόγω καρδιακών προβλημάτων ο Μαζράουι

Ο covid 19 επέφερε καρδιακές επιπλοκές στον Νουσαΐρ Μαζράουι, με τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου να μένει εκτός για σημαντικό διάστημα.

Ο 25χρονος μπακ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, κάτι που τον ανάγκασε να απουσιάσει απ’ τη νίκη του Μαρόκου επί της Πορτογαλίας στα προημιτελικά με 1-0.

«Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης παρακολούθησης ο Μαζράουι διαγνώστηκε με ήπια φλεγμονή στο περικάρδιο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπάγερν χωρίς να αναφέρει πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Η γερμανική ομάδα πρόσθεσε ακόμη ότι ο Μαζράουι δεν μπόρεσε να πετάξει με την ομάδα στην Ντόχα την Παρασκευή και δεν την ακολούθησε στη χειμερινή προετοιμασία της ενόψει του β’ μισού της σεζόν αφού θα υποβληθεί σε τακτικές εξετάσεις για να αποφασιστεί πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στις προπονήσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ο Μαροκινός τίθεται εκτός πλάνων λόγω καρδιακών προβλημάτων που σχετίζονται με την Covid.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα πρέπει να διαχειριστεί πλέον την απώλεια ενός ακόμη βασικού ποδοσφαιριστή του, αφού οι Μάνουελ Νόιερ (κάταγμα κνήμης) και Λούκας Ερνάντες (ρήξη χιαστού) θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο