fbpx

Super League 1-17η αγωνιστική: Ο Πορτογάλος Νόμπρε στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Όλοι οι ορισμοί

Super League 1-17η αγωνιστική: Ο Πορτογάλος Νόμπρε στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Όλοι οι ορισμοί

Ο Αντόνιο Νόμπρε ήταν η επιλογή της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Opap Arena για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο 34χρονος Πορτογάλος ρέφερι είχε«σφυρίξει» πέρσι το αντίστοιχο ντέρμπι της Λεωφόρου στις 27 Φεβρουαρίου για την 25η αγωνιστική, όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-0.

Επίσης, στις 21/3/2021 ήταν στο Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2 για την πρώτη αγωνιστική των playoffs, όταν οι Αρκάδες είχαν ισοφαρίσει στο 97′ με γκολ του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο Βόλος-Ολυμπιακός διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Πέτρο Τσαγκαράκη στο VAR, στο Λαμία-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR και στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Θανάσης Τζήλος με τον Γιώργο Τζοβάρα στο VAR.

Στα υπόλοιπα ματς, στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Βαγγέλης Μανούχος (VAR ο Βασίλης Φωτιάς), στο Ατρόμητος-Ιωνικός ο Γιάννης Παπαδόπουλος (VAR ο Σπύρος Ζαμπάλας) και στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο