fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 3-0 : Οι Αρκάδες έστησαν πάρτι και έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 3-0 : Οι Αρκάδες έστησαν πάρτι και έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι

Ο Αστέρας Τρίπολης στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του έκανε… περίπατο απέναντι στη Λαμία, την οποία νίκησε με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες πέτυχαν και τα τρία γκολ και με το «τρίποντο» της νίκης ανέβηκαν στους 17 βαθμούς και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις. Οι «μπλε» παρέμειναν στους 10 βαθμούς και είναι προτελευταίοι πάνω από τον ουραγό Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο του, αλλά μέχρι το πρώτο 15λεπτο δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Γκαραβέλη. Σταδιακά ανέβασαν στροφές και από το 18’ μέχρι το 24’ πέτυχαν δύο γκολ και στην ουσία «καθάρισαν» με την υπόθεση νίκη.

Στο 16’ ο Ιγκλέσιας τροφοδότησε τον αφύλακτο Ριέρα, ο οποίος σούταρε από θέση μέσα αριστερά με τον Γκαραβέλη να διώχνει σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 18’. Μετά από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπαράλες οριζοντιώθηκε με το έδαφος και έπιασε κεφαλιά-ψαράκι, ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά ο Μουνάφο που παρακολουθούσε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε (1-0). Ο τερματοφύλακας της Λαμίας έχει ευθύνη για το γκολ.

Στο 23’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σουτ του Γιακουμάκη και στο 24’ έγινε το 2-0. Ο Κρέσπι σέντραρε και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την «κάρφωσε» στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Αρκάδες ήταν ασταμάτητοι και συνέχισαν το… πάρτι τους. Στο 31’ πέρασαν στην αντεπίθεση, ο Σίτο άδειασε τον Αντέτζο, έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Κρέσπι, ο οποίος εξ επαφής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

SUPERLEAGUE / 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν. Στο 38’ ο Μανούσος πάσαρε στον Ντε Βινσέντι το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Ο 33χρονος γκολκίπερ στο 41’ απέκρουσε σουτ του Σιμόν και στο 45’ σταμάτησε και πάλι τον Ντε Βινσέντι.

Τρεις αλλαγές

Ο προπονητής της Λαμίας Σάββας Παντελίδης στο ημίχρονο έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές μήπως και αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Στο παιχνίδι πέρασε ο Ρόμανιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τις 30/10 κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ήταν εκτός πλάνων και έψαχνε ομάδα. Επίσης, πέρασαν ο Τζανετόπουλος που είχε να παίξει από την πρεμιέρα με την ΑΕΚ στις 20/8 και ο Βασιλαντωνάκης.

SUPERLEAGUE / 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ

Στο 50’ σουτ του Τσιλούλη πέρασε άουτ και στο 54’ σουτ του Μπαράλες απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας «άσος» είχε σωστή αντίδραση και στο 69’ μετά από σουτ του Ρόμανιτς.

Στο 72’ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο τέταρτο γκολ. Ο Μπαρτόλο γύρισε την μπάλα στον Μπερτόλιο, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Γκολ: 18’ Μουνάφο, 24’ αυτογκόλ Αντέτζο, 31’ Κρέσπι
Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Κίτρινες: Μουνάφο, Μπαράλες, Μπαρτόλο/ Ντε Βισέντι, Ρόμανιτς, Σιμόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86’ Σανταφέ), Κρέσπι (77’ Τιλίκα), Σίτο (67’ Μπερτόλιο), Ριέρα (46’ Μπαρτόλο), Μπαράλες (86’ Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Γκοράνοφ (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο (46’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (58’ Βέργος), Γιακουμάκης (46’ Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (68’ Μαρτίνεθ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο