fbpx

Από την Τσέλσι στην Τότεναμ με κόστος ρεκόρ η Ίνγκλαντ (vid)

Από την Τσέλσι στην Τότεναμ με κόστος ρεκόρ η Ίνγκλαντ (vid)

Η Μπέθανι Ίνγκλαντ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή της στην Τότεναμ αφήνοντας την συμπολίτισσα και μεγάλη αντίπαλο στο Women’s Super League Τσέλσι.

 Η επιθετικός θα γίνει κάτοικος βορείου Λονδίνου αντί του ποσού των 250.000 λιρών, μία συμφωνία ρεκόρ μεταξύ των 2 συλλόγων, με την ίδια να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026. Η Ίνγκλαντ έχει σημειώσει 74 γκολ σε 164 εμφανίσεις με τις μπλε έχοντας αποκτηθεί από τη Ντόνκαστερ το 2016, με την Τσέλσι να φτάνει τέσσερις φορές στην κατάκτηση του τίτλου.

 Η 28χρονη ξεχώρισε την σεζόν 2019-2020 με 21 γκολ σε όλες της διοργανώσεις σε μία χρονιά που η Τσέλσι πέρα από τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας πήρε κι εκείνον του Λιγκ Καπ. Σε επίπεδο εθνικής ομάδας η Αγγλίδα μετράει 21 συμμετοχές και ήταν παρούσα στην αποστολή που έφτασε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση της Μπέθανι Ίνγκλαντ από την Τσέλσι», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ. «Η έμπειρη διεθνής Αγγλίδα επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 19».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο