fbpx

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Προβλημάτισαν οι πράσινοι, αλλά επέστρεψαν στις νίκες

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Προβλημάτισαν οι πράσινοι, αλλά επέστρεψαν στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά και στη Λιβαδειά, αλλά αυτή τη φορά δεν την πλήρωσε. Κράτησε τη νίκη με το γκολ του Βέρμπιτς και πάει χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το τριφύλλι γλίτωσε από τα χειρότερα ο Μπρινιόλι με μία τρομερή επέμβαση σε σουτ του Βρακά.

Οι πράσινοι είχαν προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό μέχρι τη συμπλήρωση του ημιώρου. Στη συνέχεια ανέβασαν στροφές, δημιούργησαν ευκαιρίες, πέτυχαν ένα γκολ, είχαν δοκάρι και θα μπορούσαν να τελειώσουν από το πρώτο 45λεπτο την υπόθεση “τρίποντο”.

Στο 12’ σουτ του Τορό απέκρουσε ο Μπρινιόλι και στο 26’ ο Ιταλός τερματοφύλακας νίκησε τον Μουτίνιο.

Στο 31’ κεφαλιά του Κουρμπέλη πέρασε άουτ και στο 35’ άνοιξε το σκορ. Βαθιά μπαλιά του Μάγκνουσον προς τον Σπόραρ ο οποίος από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα στον Βέρμπιτς που με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Στογιάνοβιτς (0-1).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παλάσιος έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και στο επόμενο λεπτό ο Σπόραρ «σημάδεψε» το δοκάρι του Στογιάνοβιτς. Αν οι πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί θα είχαν πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο θα έκαναν συντήρηση.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Χάος στην εξέδρα

Χάος προκλήθηκε στο στάδιο της Λειβαδιάς στο ημίχρονο του αγώνα, μετά από εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία στις εξέδρες. Ενας οπαδός του Παναθηναϊκού παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δεκάδες οπαδοί του τριφυλλιού εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου για να προστατευτούν από τα δακρυγόνα και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση.

Στο 49’ ο Μπρινιόλι απέκρουσε σουτ του Συμελίδη και στο 55’ ο Παλάσιος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπερνάρ τροφοδότησε τον Αργεντινό επιθετικό, το σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Στογιάνοβιτς.

Σούπερ επέμβαση

Οι πράσινοι έπαιζαν με την φωτιά και στο 63’ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Βήχος σέντραρε, ο Χουάνκαρ πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Μπρινιόλι, ο Βρακάς που παρακολουθούσε τη φάση, έπιασε το σουτ με τον Ιταλό γκολκίπερ να απομακρύνει σε κόρνερ. Απίθανη επέμβαση από τον Μπρινιόλι.

Οι πράσινοι έκαναν αβίαστα λάθη και ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο ματς τον Τσόκαϊ για να μπορέσει η ομάδα του να κρατήσει μπάλα στο χώρο του κέντρου.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ντεμπούτο

Ο Τιμοτέους Πούχατς πέρασε ως αλλαγή στο 80’ και στο 82’ σκόραρε με πλασέ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε με υπόδειξη του VAR για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του Ιωαννίδη στον Βήχο.

Στο 90’ ο Γιαννιώτας έβγαλε την σέντρα με τον Μπρινιόλι να «καθαρίζει» τη φάση πριν γίνει επικίνδυνος ο Λούα Λούα.

Στο 92’ σουτ του Τσοκάι ήταν εντελώς άστοχο.

Γκολ: 35’ Βέρμπιτς
Δοκάρι: 45’+4’ Σπόραρ
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Συμελίδης

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Χάμοντ (65’ Μεχία), Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Τορό (75’ Λούα Λούα), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας), Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (69’ Τσοκάι), Παλάσιος, Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο