fbpx

Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 3-1: Ποδαρικό με νίκη για τους γηπεδούχους

Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 3-1: Ποδαρικό με νίκη για τους γηπεδούχους

Η Μπρέντφορντ υποδέχτηκε την Λίβερπουλ για το πρώτο ματς του 2023 και την φιλοδώρησε με 3 γκολ, με την αύρα του παγκόσμιου Πρωταθλητή Μακ Άλιστερ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση φτάνοντας στο γήπεδο.

Η Λίβερπουλ έμεινε στο -4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (η οποία έχει ματς λιγότερο) ενώ η Μπρέντφορντ πήγε στο -2 από τους Reds

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Κονατέ στο 19ο λεπτό και έκτοτε είδαν πως μπορούν να πιέσουν και να κοιτάξουν κατάματα τους Reds που έδειχναν σαστισμένοι. Παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ να βρει κάποιο γκολ και κόντρα στην ροή, ο Ουισά στο 42′ διπλάσια τα τέρματα την γηπεδούχων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την ψυχολογία υπέρ τους .

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και κυνηγούσε το γκολ, το οποίο ήρθε από τον Τσάμπερλεϊν στο 50′. Η γηπεδούχος ομάδα διαχειρίστηκε ωστόσο το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το πρώτο ημίχρονο, έκλεισε τους διαδρόμους στην Λίβερπουλ και στο 84′ έβαλε τέλος στο ματς με τον Μπουμό να κάνει το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Γκολ:
Κονατέ 19′ (ΑΥΤΟΓΚ.), Γ. Ουισά 42′, Άλ. Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν 50′ , Μπ. Μπουμό 84′

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο