fbpx

Πούχατς: «Ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο»

Πούχατς: «Ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο»

Ο Τιμοτέους Πούχατς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε πως βλέπει τον δανεισμό του, ως μια ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα και τον υποδέχτηκαν οι Νικόλας Βασιλαράς, Σπύρος Βλάχος και Σταμάτης Γαρρής.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν 1-2 μέρες ήρθε η επιβεβαίωση. Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Επίσης, ο 23χρονος παίκτης αναφέρθηκε στην παράδοση των «πράσινων» με τους Πολωνούς: «Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης, μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο