fbpx

Μαρινάκης: «Ο Φιλιππούσης είναι ρόμπα, η Μπιτζούνη έχει σχέσεις με την ΑΕΚ»

Μαρινάκης: «Ο Φιλιππούσης είναι ρόμπα, η Μπιτζούνη έχει σχέσεις με την ΑΕΚ»

Πυρ κατά της ΑΕΚ και του CEO της ΕΠΟ Ιάκωβου Φιλιππούση… έριξε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαρινάκης στη διάρκεια του συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες o πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να αποκάλεσε τον απόντα εκτελεστικό διευθυντή, «ρόμπα» και να υποστήριξε ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, Δ. Μπιτζούνη «έχει σχέσεις με την ΑΕΚ». Απευθυνόμενος μάλιστα στους συμβούλους της ΕΠΟ φέρεται να είπε: «Όταν εγώ φώναζα ότι έπρεπε να γίνει διεθνής διαγωνισμός για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή δεν με ακούγατε και φέρατε εδώ αυτήν τη ρόμπα. Γιατί δεν ήρθαν τα οκτώ μέλη σήμερα; Όλοι μαζί την ίδια ημέρα έχουν πρόβλημα; Aν θέλετε ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει ν’ αλλάξετε κι εσείς…».

Και ο Μαρινάκης συνέχισε: «Δεν ανέχομαι να έρχονται προτάσεις εδώ από την Μπιτζούνη που έχει σχέση με την ΑΕΚ και τον Φιλιππούση. Καταγγέλλω ότι η κυρία Μπιτζούνη έχει αδελφικές σχέσεις με την κυρία Ρίζου, την προσωπική δικηγόρο του Μελισσανίδη. Τις καλώ ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής να έρθουν γιατί αυτό είναι ανεπίτρεπτο ηθικά και όχι μόνο. Aν θέλετε ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει ν’ αλλάξετε κι εσείς…».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο