fbpx

All Star Game Futsal: Θέαμα, γκολ, χαμόγελα και βραβεύσεις στα Ιλίσια (pics, vid)

All Star Game Futsal: Θέαμα, γκολ, χαμόγελα και βραβεύσεις στα Ιλίσια (pics, vid)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το All Star Game Futsal στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Φώτσης» στα Ιλίσια, με τον αγώνα ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Stoiximan Futsal Super League, αλλά και με τις βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς που διανύουμε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι που άνοιξε τη γιορτινή βραδιά της σάλας, οι μπλε του προπονητή του ΑΣΕ Δούκα, Γιάννη Μοστριού, επικράτησαν με 4-3 των λευκών του τεχνικού του Ερμή Ζωγράφου, Θανάση Τσακανίκα.

Ο Καράμπελας, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε αυτογκόλ, όμως πέντε λεπτά αργότερο ο Σεΐτι ισοφάρισε για τους λευκούς. Οι μπλε πήραν ξανά το προβάδισμα στο 15ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Κοντογεώργη, αλλά και πάλι οι λευκοί βρήκαν το δρόμο προς την ισοφάριση, με τον Τσίνα τρία λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη, Κοντογεώρης (2) και Τσέπας διαμόρφωσαν το 4-2 για τους άσπρους, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη φιλική επικράτηση, μιας και ο Γρηγοράκος απλώς μείωσε τέσσερα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες.

Τα βραβεία:

Πολυτιμότερος παίκτης: Βινίσιους Σόουζα Μάρτινς (ΑΣΕ Δούκας)
Πολυτιμότερος προπονητής «Βραβείο Δημήτρης Νικολάου»: Γιάννης Μοστριός (ΑΣΕ Δούκας)
Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος «Βραβείο Κων/νος Λεκκάκος»: Λέανδρος Τάνκας (ΓΣ Σαλαμίνας)
Πιο Βελτιωμένος παίκτης: Μανώλης Τσέπας (Ερμής Ζωγράφου)
Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Ζέρβας (ΑΣΕ Δούκας)
Καλύτερος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδουλής

ALL STAR 5άδα (Βραβεία «Ευάγγελος Παλάντζας»)
1. Δημήτρης Ζέρβας (ΑΣΕ Δούκας)
2. Βινίσιους Σόουζα Μάρτινς (ΑΣΕ Δούκας)
3. Λάμπρος Τσίνας (ΑΣΕ Δούκας)
4. Μάριος Ντάτις (ΑΕΚ)
5. Γιώργος Καράμπελας (ΑΣΕ Δούκας)

Παράλληλα, η ΠΕΠΠΣ βράβευσε τον Δήμο Ζωγράφου για την βοήθειά του στο άθλημα, ενώ τιμητική πλακέτα έλαβαν και δύο θρυλικές μορφές του αθλήματος, οι Σωκράτης Μουρδουκούτας και Λευτέρης Κουβαράς για την προσφορά τους στην Ελληνική σάλα.

YouTube video
https://futsal.apexsports.gr/2022/12/15/sarose-o-ase-doukas-sta-vraveia-futsal-best-of-the-best-awards-mvp-tou-protathlimatos-o-vinisious/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο