fbpx

Βιεϊρίνια: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι»

Βιεϊρίνια: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και οι οποίες θα μπορούσαν να του έχουν δώσει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικέφαλου» του Βορρά εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Αναλυτικά, δήλωσε:

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κυριαρχήσαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και ένα γκολ μας κόστισε δύο βαθμούς. Δείξαμε πως ήρθαμε να νικήσουμε, δεν τελειώσαμε τις φάσεις και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζουμε με την ίδια σκέψη, κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι ντέρμπι και θέλουμε να νικάμε».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ: «Οι εμφανίσεις μας δείχνουν πως είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ενωμένοι. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Σήμερα παίξαμε καλά, αλλά δεν νικήσαμε».

Για τη νέα χρονιά και τι προσδοκά: «Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Σιγά- σιγά, βελτιώσαμε τα πράγματα με σκληρή δουλειά. Οι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει τι είναι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο νέο έτος με νίκες».

Είπε ακόμα: «Η εμφάνιση σήμερα, ασχέτως αποτελέσματος, ήταν καλή. Είχαμε 3-4 φάσεις να ‘κλειδώσουμε’ το παιχνίδι. Σήμερα σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί».

Για το τι θα άλλαζε στο 2022: «Τις δύο ισοπαλίες με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό στο τέλος του αγώνα, όπως έγινε και σήμερα. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι είναι ο Άρης».

Για το φινάλε της σεζόν: «Δεν ξέρω που θα με βρει το τέλος της σεζόν. Κοιτάω το κάθε παιχνίδι. Είχα καιρό να παίξω, δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι, θα δω πως πάω, πως νιώθω με το σώμα μου. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Θα δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ, αν είμαι ως ποδοσφαιριστής ή ως μέλος του συλλόγου, θα το δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο